Termékeink környezetbarát termékek Tork termékek hulladékgyűjtők, hulladékzsákok konyhahigiénia mosdóhigiénia mosószerek műanyag, habosított és papírtermékek munkavédelem és ipari kéztisztítás szalvéták takarító eszközök tisztítószerek vendéglátó és konyhai eszközök

Higi-Sop Kereskedelmi
és Szolgáltató Kft.

9400 Sopron,
Lófuttató utca 14.
Telefon: 99/523-288
Fax: 99/523-289
E-mail:

Céginformációk

A „Medi-Tork” Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. 1997-ben alakult, a svéd Tork mosdóhigiéniai termékek hivatalos márkaképviseleteként. 2014 októberétől Higi-Sop Kft néven üzemelünk. A cég vezetésében illetve filozófiájában és tevékenységi körében nem történt változás.

A Tork a higiéniai papírtermékek teljes skáláját kínálja felhasználóinak a vendéglátás, az egészségügy, intézmények valamint az ipar területén is. Magas minőségi elvárásoknak megfelelő papírtermékei mellett a vevők igényeinek megfelelő adagolókat is kínál, ezzel tökéletes megoldást nyújtva felhasználóinak.

Tevékenységi körünk az elmúlt évtizedben jelentősen kiszélesedett: éttermek, szállodák, ipari létesítmények és közintézmények részére kínálunk átfogó higiéniai megoldásokat.

Mára cégünk meghatározó piaci szereplővé vált Sopron területén és a régióban.

Gyártókkal és importőrökkel vagyunk szerződéses kapcsolatban, ami lehetővé teszi, hogy partnereinknek a legkedvezőbb árakon tudjuk kínálni termékeinket.

Célunk a kölcsönös megelégedettségen alapuló, hosszú távú üzleti kapcsolat kialakítása partnereinkkel.

Legfontosabb referenciánknak folyamatosan bővülő elégedett vevőkörünket tartjuk. 2004. augusztus 1-jén, megnyitottuk Sopronban üzletünket, ahol magas színvonalon tudjuk bemutatni termékeinket és kiszolgálni vásárlóinkat.

Felkészült kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére!

Keresse akciós ajánlatainkat, kérje tanácsunkat, hogy döntése megalapozott, személyre szabott legyen!

Partnerek

Clean Center

Clean Center

Delta Clean

Delta Clean

Diversey

Diversey

Duni

Duni

Ecolab

Ecolab

Henkel

Henkel

Innoveng

Innoveng

Kefa

Kefa

Kobra

Kobra

Müller

Müller

Reckitt Benckiser

Reckitt Benckiser

Rubbermaid

Rubbermaid

Tork

Tork

TTS

TTS

Unger

Unger

Unilever

Unilever

Vileda

Vileda

Well Done

Well Done